Followers

Saturday, August 23, 2008

cuti seminggu.....aku bersantai


Sepanjang minggu lepas sekolah cuti, bole la aku bersantai sikit.......kami sekeluarga pergi berkemas ke rumah baru kami. Kami cuba la dok kat sana seminggu....best la juga...privasy! Tapi akhirnya aku mengaku walaupun agak privasy namun hati aku tak berapa tenang sebab selalu ingatkan mak dan ayah yang selalu dok depan mata....maklumla kami berjiran.

Anak-anak pulak jadi tak hepi sebab kat situ depa tak boleh bermanja dengan kucing-kucing yang ditinggalkan di rumah tok....

Akhirnya aku memujuk suamiku agar tidak berpndah buat masa ni...biarlah kami bole berpuasa dengan mak dan ayah aku. Kami pun balik semula ke umah lama kami....walaupun rumah tu tak sehebat rumah baru taoi aku akui ianya membawa ketenangan. Benarla kata orang,,,,melihat wajah ibu dan ayah setiap hari boleh memberi ketengangan...sampaila juga niat aku nak berpuasa di kampung...terima kasih suamiku....engkau memang suami yang baik..

No comments:

Blog ini untuk semua....

Mai la pakat sumbang bahan atau info ke...cerita ke, foto ke, resepi ke....sama-sama manafaatkan teknologi untuk kebaikan. welcome!

kucing pun pandai marah beb..he he