Followers

Wednesday, November 25, 2009

perginya tanpa diduga..

Innnalillah...kembali kerahmatullah sorang lagi saudara yang rapat dengan famili kami....Pak Tam Rashid,,matinya dalam waktu tidor...semoga rohnya dicucuri rahmat. pak tam seorang yang budiman, sangat menghormati orang lain...sewaktu menerima berita jam 8 pagi tadi..aku berisgtifar...baru je melawat keluarganya minggu lepas...

5 comments:

ZOOL@TOD said...

Peringatan buat kita yang masih hidup. Ajal pasti tiba, bila? Hanya Allah Yang Maha Mengetahui. Bersedialah.

Didoakan semoga Allahyarham Pak Tam ditempatkan dikalangan hamba-hamba yang Soleh di sisi Allah.

Al-Fatihah.

Atie said...

Kehidupan ini adalah satu anugerah, setiap yang hidup pasti akan kembali kepada penciptanya...Moga rohnya dicucuri rahman oleh Illahi...
Your task In process...i will bring it to you tomorrow but i have no time to type sorry...

LanaBulu said...

Semoga rohnya bahagia selalu di sana...
p/s- cikgu CT ..
kalau boleh terangkan colour utk tulisan "Post A comment" tu..
Terlalu malap lah..//
nak kena gagau dok cari..TQ

abu muaz said...

Moga rohnya ditempatkan ke dalam taman orang-orang yang beriman.

siti ajar bt yaakob said...

terima kasih atas semua motivasi yang diberi...semoga kita semua dalam peliharaan Allah selalu....

Blog ini untuk semua....

Mai la pakat sumbang bahan atau info ke...cerita ke, foto ke, resepi ke....sama-sama manafaatkan teknologi untuk kebaikan. welcome!

kucing pun pandai marah beb..he he